Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime

Få masser af fordele og ny inspiration til din undervisning – bliv Pluslærer

Som Pluslærer får du blandt meget andet fri adgang til alle iBøger til dine tilmeldte fag fra Gyldendal, Forlaget Columbus, Nucleus Forlag, Samfundslitteratur, Frydenlund og Systime. 

 

Det får du 

Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig de fag, du ønsker iBøger til, så lukker vi op for et væld af inspiration til din undervisning. Udover mere end 500 digitale læremidler, får du adgang til præsentationer, vejledende løsninger, forslag til forløb og særskilte interaktive opgaver, som du kan dele med dine elever. Alt skræddersyet til dig og dine fag. 

Du får desuden mulighed for at søge frit i alle iBøgerne i dine tilmeldte fag, så du hurtigt kan danne dig et overblik og finde det, du skal bruge. På den måde kan du drage fordel af iBøgernes store potentiale. 

 

Sådan gør du

Opret en bruger på MinKonto med profiltypen lærer/underviser.

Vælg uddannelsesretning og dine fag under Rediger profil. Du kan tilmelde dig alle de uddannelsesretninger og fag, som du ønsker.

I det øjeblik den ansvarlige på din skole godkender dig som underviser, er du Pluslærer. Du finder herefter dine iBøger under ’Mine materialer’ på MinKonto. På den enkelte iBog® finder du menupunktet 'Til Pluslærere', som indeholder lærermateriale relateret til udgivelsen.

*Ordningen gælder undervisere på stx, hf, hhx, htx, eux, eud, avu og FGU og omfatter alle elevhenvendte iBøger.

Læs mere om Pluslærer-ordningen på MinKonto.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Pluslærer-ordningen eller andre tilbud på 70 12 11 00 eller systime@systime.dk