Systime
HTX

HTX

Her finder du alle fag og udgivelser til htx. Gå på opdagelse i vores undervisningsmaterialer og få inspiration til din undervisning.

Undervisningsmaterialer til htx

Er du på udkig efter nye og spændende undervisningsmaterialer til htx? På siden her finder du alle Systimes undervisningsmaterialer – herunder iBøger®, trykte bøger og fagpakker – til alle fag på htx, som kan inspirere til en varieret og relevant undervisning. Med sidens filtreringsværktøj kan du fremsøge netop de materialer og udgivelser, som du har brug for til dit fag. 


Du kan gøre undervisningen mere levende og aktivere dine elever gennem fx quizzer, videomateriale og lydklip med det digitale format, iBog®. Med Systimes fagpakker får du adgang til alle iBøger® til dit fag og mulighed for at skabe spændende undervisningsforløb med indhold på tværs af iBøger® til faget. Ønsker du i stedet at benytte trykte bøger i din undervisning, udkommer de fleste af vores udgivelser også som trykte bøger. 

Med Systimes undervisningsmaterialer til htx får du dermed mange forskellige muligheder for at skabe en spændende undervisning.