Systime

Håndbog til fransk med lettilgængelige analysevejledninger og et kapitel om fagets metode.

Vælg produkt for at læse mere

"Alt i alt er bogen en nyttig lille sag til arbejdet med franskfagets mange genrer. Bogen formidler fortrinligt det centrale, adækvate og forventelige faglige ordforråd (med dansk oversættelse), som eleverne skal indlære og beherske skriftligt og mundtligt."

"La clé kommer godt rundt i genrerne, inklusive sociale medier og reklamer samt eventyr og musik. C'est formidable! Bogen [...] indeholder det essentielle præsenteret på en behagelig, overskuelig og veltilrettelagt måde. Derfor fem fortrinlige stjerner af seks mulige."

"Bogen findes også som i-bog, som blandt andet indeholder oplæsning på fransk, glosetræning og interaktive opgaver"

– Gymnasieskolen, december 2023

 

"Håndbogsformatet gør udgivelsen meget fleksibel [....]  Udgivelsen giver derfor også god mulighed for nemt at skabe en rød tråd i det sprog, eleverne bruger om tekster og billeder på tværs af forløb."

"Opgaverne i udgivelsen lægger også fint op til differentieret undervisning, da kapitlerne har en indbygget progression, ..."

"Håndbogen er udgivet som fysisk bog og som i-bog. Et stort plus ved i-bogen er, at der er mange øvelser og videoeksempler, som ikke findes i den trykte bog. Til gengæld er bogens oversigter og analyseark, i sagens natur, nemme at applicere på nyt materiale"

"Udgivelsen kan anbefales til alle undervisere, men den indeholder dog særligt god hjælp til helt nye lærere, da den med sin gode sproglige rammesætning og stilladsering tilbyder nye lærere et skelet til elevernes opnåelse af et solidt basissprog"

– FRANSK NYT, september 2023

 

La clé. Analyse og metode til fransk

Vælg dit produkt
Fra 26.00 DKK Ekskl. moms