Systime

En elevhåndbog til overblik, analyse og begrebsafklaring i engelskfaget.

Vælg produkt for at læse mere

"Der er her tale om en bog, der i sjælden grad formår at kombinere to ting: Den dækker bredt, men går samtidig i dybden."
"Bogen er ganske imponerende, da den den indeholder [...]"
"Personligt er jeg også inspireret til nye forløb."
- Anglo Files.

"[...] er Trine Østergaards informative bog en kærkommen gevinst for undervisningen i engelsk."
"Derfor fem stjerner ud af seks for et effektivt værk med fokus på målgruppens behov."
- Gymnasieskolen.

"En af denne glimrende bogs styrker er de talrige små afsnit, som alle er præget af forfatterens solide pædagogiske erfaring og rummer denne fine inddeling [...]"
"Forlaget Systime fortjener igen-igen megen ros for en praktisk og yderst anvendelig udgivelse til flere uddannelser og på flere niveauer. Men mest ros skal forfatteren, den tidligere gymnasie-lektor Trine Østergaard have for en solid og vel gennemarbejdet bog, som vil kunne bruges af mange elever og studerende på diverse ungdomsuddannelser."
- Uddannelsesbladet, marts 2020.

"Det gode ved bogen er, at den lever op til sit navn: Den giver læreren en håndbog til undervisning i perioder, genrer, analytiske tilgange, sproglige virkemidler og medier. Eleven får de to kapitler "How to analyse..." og "!How to write..." hver med undersektioner til hhv. genrer og opgavetyper til eksamen."
"At kapitlet med opgaveskrivningen har fået flere eksempler på elevbesvarelser er virkelig en fordel, specielt fordi besvarelserne er uredigerede."
"[...]besvarelserne er velvalgte [...]"
- Anglo Files, november 2020.

The English Handbook

Vælg dit produkt
Fra 35,00 DKK Ekskl. moms